عضو مجمع نمایندگان استان تهران، با تاکید بر اینکه تحریم‌ها بر روند توسعه حمل و نقل به ویژه حوزه ریلی تاثیر‌گذار خواهد بود راه برون‌رفت از این مشکلات را هم‌اندیشی متخصصان فعال در شهرداری و شورای شهر دانست.

اثرگذاری تحریم ها بر تامین تجهیزات حمل و نقل و ترافیک پایتخت/شهرداری جلوی ورود کاسبان تحریم به حوزه شهری را بگیرد

طیبه سیاوشی شاه عنایتی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در واکنش به گزارش ارائه شده از سوی معاون برنامه‌ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران مبنی بر تاثیر تحریم‌ها بر تامین تجهیزات حمل و نقل و ترافیک و اداره شهر تهران گفت: قطعا تحریم‌ها بر روند اداره پایتخت تاثیرگذار خواهد بود به ویژه در حوزه حمل و نقل ریلی که به معاملات بین‌المللی نیاز داریم تا بتوانیم امکانات لازم برای این بخش را تامین کنیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: البته در شرایط کنونی برای برخی که معتقد بودند برجام هیچ دستاوردی نداشته و هیچ تاثیری در مباحث کلان اقتصادی کشور ندارد مشخص می‌شود که لغو آن چه مشکلاتی را می‌تواند در حوزه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور ایجاد کند.

وی یادآورشد: اگر ما واقع‌نگر باشیم می‌بینیم که اعمال تحریم‌های ناشی از لغو برجام کم کم آثار خود را نشان داده است، کما اینکه در حوزه حمل و نقل در جهت کاهش آمار کشته‌شدگان و مصدومان ناشی از حوادث ترافیکی و جاده‌ها نیازمند تعاملات بین‌المللی هستیم و قطعا برای تحقق این مهم توسعه ریلی یک ضرورت است، آن هم در شرایطی که عدم تقویت حوزه هوایی به دلیل مشکلاتی که بعد از لغو برجام در روند تحویل هواپیماهای بوئینگ ایجاد شده باعث به خطر افتادن جان شهروندان می‌شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: اگر خساراتی که در حوزه تامین امنیت جان شهروندان به دنبال لغو برجام ایجاد می‌شود و هزینه‌هایی که به کشور چه به لحاظ مادی و چه انسانی تحمیل می‌شود را در نظر بگیریم، به این نتیجه می‌رسیم که تحریم‌ها نقش موثری در روند تامین حقوق شهروندی دارد.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران، در ارائه راهکار برای پیشگیری از تاثیر مخرب تحریم‌ها بر روند اداره شهر تهران تاکید کرد: ما باید تلاش کنیم که از ورود کاسبان تحریم به حوزه شهری ممانعت به عمل آوریم، ضمن اینکه شرایطی را ایجاد کنیم تا بتوانیم نیازهای داخلی کشور را در سطح بین‌المللی تامین کنیم، از سوی دیگر رفع نیازهای این حوزه در گروی هم‌اندیشی متخصصان فعال در شهرداری و شورای شهر است که با رایزنی با وزارتخانه‌های امور خارجه و اقتصاد و دارایی موانع احتمالی برای تامین نیازهای حوزه شهری را برطرف سازند./

پایان پیام

برچسب‌ها